Timexpert SRNS

 
 
Timexpert SRNS
Germaine de Capuccini perfectioneert de klassieke strategie van Timexpert SRNS door aan haar anti-agingtechnologie de "Nobelprijswinnaar van de cosmetica" toe te voegen, Zink- Glycine Complex, de kracht van epigentica. Deze behandeling bevat ook Epigenol, een veelbelovend ingrediënt die werkt als een schakelaar: We zetten de door genetische factoren uitgeschakelde genen terug op "ON".

Het is een geavanceerd en universeel anti-aging programma die antwoord op maat biedt voor de rijpere huid. Het heractiveert de belangrijkste mechanismen van jeugdigheid en keert het verouderingsproces om. Deze behandeling versterkt diepgaand afweersystemen van de huid, het anti-stressvermogen, die zijn uitgeput door oxidatiestress (vervuiling). Door het Hyaluronzuur wordt de huid terug opgevuld en diep gehydrateerd.
 

Resultaat:

De huid is steviger, elastischer en beter gevoed. Het gelaat krijgt een dichtere en vollere huid met een jonger uitzicht als resultaat. Ook rimpels vervagen en de huid oogt egaler. Je straalt opnieuw!

Voor wie:

Deze behandeling wordt aangeraden voor rijpere huidtypes die de algemene tekenen van veroudering zoals rimpels, slappe huid, vale teint en droge huid willen vervagen. Zeker ook geschikt voor gevoelige en heel droge huid.

Duur:
'90
 
Prijs:
€90
 
Boek nu!
Tel. 056/32.62.07
 
 
 
 
 
 
 
 
 Voor meer info over de privacy policy van LoungeSpa: http://www.loungespakortrijk.be/pages/157570/Privacy_Policy_.html