Timexpert Lift

 

Een verzorging die een liftende, verstevigende en hermodellerende werking heeft om te voorkomen dat de huid haar dichtheid verliest.

De Lippo-filling actie stimuleert de uitbreiding van onderhuids vetweefsel waar het gelaat volume verloren heeft. De structuur en elasticiteit van de huid wordt beschermd en versterkt. De Hydro-filling actie geeft een diepe hydratatie aan de rijpere huid, die haar capaciteit om vocht vast te houden verliest.

Het "Intense Ritueel" is een complete verzorging inclusief epilaties, comedonen verwijderen en massage.
Het "Sublieme Ritueel" bevat nog een extra nl. de Kobido massage. Dit is een halfuurdurende, Japanse massage die diep inwerkt op de nek- en gelaatsspieren.
 
 
 
Resultaat:
Het gelaat krijgt een betere en zichtbaar stevigere vorm. Rimpels worden opgevuld en je krijgt een glad en strak effect. De contouren worden gelift en de teint wordt helder en stralend.
 
Voor wie?
Voor dames die volumeverlies in gelaat en hals willen bestrijden (slappe huid, uitgezakte contouren, dubbele kin). Ook ideaal als aanvulling na een chirurgische behandeling die net onder het huidoppervlak voor volume zorgt.
 
Duur?
'90 Intens Ritueel
'120 Subliem Ritueel
 
Prijs?
€90 Intens Ritueel
€120 Subliem Ritueel
 
Boek nu!
Tel. 056/32.62.07
Email: loungespa@live.be
 

 

 

 Voor meer info over de privacy policy van LoungeSpa: http://www.loungespakortrijk.be/pages/157570/Privacy_Policy_.html