Synergyage

 
Geavanceerde en innovatieve behandelingen met maximale resultaten. Synergyage cosmeceuticals zijn het nieuwe tijdperk van medische cosmetica!
 
Synergyage is een cosmeceutische productlijn van Germaine de Capuccini. De behandeling gebeurt met deze klinisch geavanceerde producten met formules met hoge concentraties aan actieve bestanddelen. Deze niet-invasieve en pijnloze behandelingen vormen een oplossing voor de meest voorkomende huidproblemen. De buitengewone efficiënte therapieën staan borg voor indrukwekkende resultaten.
 
Resultaat:
Naargelang het huidtype kiezen we voor een behandeling tegen acné, pigmentvlekken, roodheid & couperose of globaal anti-aging. De huid is niet enkel diep gezuiverd en gevoed met essentiële ingrediënten maar ze helpen ook verzachten, hydrateren, beschermen en regeneren na de behandeling.
 
Voor wie:
Voor mensen die esthetische zorgen hebben en duidelijke huidverbetering willen zien. Zowel jonge acnéhuiden als rijpe, gevoelige huiden kunnen deze behandeling aan. Expertbehandeling voor optimale huidverbetering!
 
Duur:
1u20
 
Prijs:
€95
 
Boek nù!
Tel: 056/32.62.07

 

 

 

 Voor meer info over de privacy policy van LoungeSpa: http://www.loungespakortrijk.be/pages/157570/Privacy_Policy_.html