For Men

Germaine de Capuccini heeft de verzorgingslijn For Men exclusief gecreëerd voor mannen die zich willen verzorgen met cosmetische producten, aangepast aan de behoeften van de mannenhuid.

Naast de dagelijkse verzorging thuis is het van essentieel belang dat je ook het schoonheidsinstituut bezoekt om je aan deskundige handen toe te vertrouwen.  

Resultaat:                                                                                                 Jouw huid zal haar verloren energie en vitaliteit herwinnen, terwijl tegelijkertijd toxines worden verwijderd en de afweer tegen vervuiling, stress en vrije radicalen versterkt wordt. Bovendien worden bij de toepassingsmethoden handbewegingen gebruikt die geïnspireerd zijn op Shiatsu-technieken, waardoor je momenten van intensieve ontspanning en welbevinden zult beleven!

Voor wie:
Voor elke man die er goed wil uitzien, een huidprobleem heeft of eens zalig wil ontstressen.       

Duur: '60

Prijs: €65

Boek nu!                                                                                                    Tel. 056/32.62.07                                                                Email: loungespa@live.be  

 
 
 
 
 
 Voor meer info over de privacy policy van LoungeSpa: http://www.loungespakortrijk.be/pages/157570/Privacy_Policy_.html