Meteen naar de inhoud


Ik ontvang u zeer graag in Kortrijk!

Since 2007

LoungeSpa werd geboren in 2007 toen ik het instituut overnam waar ik werkte. Na een korte onderdompeling in de wellnesswereld keerde ik terug naar hartje Kortrijk en naar mijn passie: huidverbetering en -verjonging.

Bij LoungeSpa geniet je van heerlijke beauty- en relaxarrangementen die oosters geïnspireerd zijn.

Now

Als docent schoonheidsverzorging en na jarenlange ervaring blijf ik me bijscholen in nieuwe trends. Mijn vak is mijn passie, en dat voel je!

In mijn kleine, gezellige instituut voelt u zich onmiddellijk thuis. U krijgt professioneel advies in een ongedwongen sfeer. Ik ben jouw rechterhand bij al je schoonheidsrituelen.

Missie & Visie

Schoonheidsverzorging moet voor iedereen haalbaar en verstaanbaar zijn, persoonlijk afgestemd op jouw behoeftes.

Ik werk resultaatgericht op huidproblemen en huidveroudering. Daarom gebruik ik de producten van Germaine de Capuccini, het neusje van de zalm onder professionele cosmetica. Via een gratis huidanalyse geef ik je alle tips en tricks mee om je huid te verbeteren.

Daarnaast ben ik een echte sugarbabe, alle ontharingen gebeuren met Royx Pro Suikerpasta. De chemische plakkerige wax heb ik met plezier ingeruild voor dit 100% natuurlijke product. Once you sugar, you’ll never wax again.

Ik kijk er al naar uit je te verwelkomen!

Frédérique

Back to top