Met de producten van CND Shellac en CND Plexigel kan iedereen mooie natuurlijke nagels hebben. Geen invasieve freestoestellen, geen beschadigende kunstnagels!

Een klassieke nagelverzorging waarbij de nagels worden in vorm gezet en de nagelriemen worden aangepakt. Na deze verzorging hebt u natuurlijk glanzende nagels die net en verzorgd zijn zonder lak.

Nadat de nagels gemanicuurd zijn wordt een CND Shellac-kleur naar keuze aangebracht die 2 à 3 weken blijft zitten. Kies je voor nude, fel of glitters? Je vindt zeker je gading in het ruime kleurenpalet!

Je nagels zijn verstevigd en de glans blijft fenomenaal. Om af te nemen gebruik ik een voedende remover van CND die de nagels niet beschadigt, deze kan ook aangekocht worden voor thuis.  

IBX

Heb je splitsende, broze nagels? Dan zijn jouw nagels waarschijnlijk te droog.

IBX is een verzorging die je nagels intens voedt en de nagel van binnenin verstevigt. Het beschermt je nagels tegen chemische producten, uitdroging en beschadiging door water. Voor het beste resultaat doe je dit best 4 keer wekelijks, 4 keer tweewekelijks en daarna om de 3 weken als onderhoud bij uw manicure of onder je Shellac manicure.

Nadat de teennagels verzorgd zijn wordt een CND Shellac-kleur naar keuze aangebracht die 5 à 6 weken blijft zitten. Kies je voor nude, fel of glitters? Je vindt zeker je gading in het ruime kleurenpalet! Je nagels zijn verstevigd en de glans blijft fenomenaal. Om af te nemen gebruik ik een voedende remover van CND die de nagels niet beschadigt, deze kan ook aangekocht worden voor thuis.

Naast de klassieke verzorging bevat deze behandeling ook een peeling, pakking en massage van de handen of voeten. Deze behandeling is niet mogelijk in combinatie met Shellac omdat de producten de hechting van de lak beïnvloeden.