Meteen naar de inhoud


Elk huidprobleem kan worden aangepakt met de verzorgingen van Germaine de Capuccini. Wenst u producten voor thuisgebruik? Vraag dan zeker een gratis huidanalyse vol tips en tricks.

In elke verzorging is epilatie van 1 zone gelaat inbegrepen, behalve in Ligne Options mini, Microneedling en alle Expert Lab verzorgingen.

LIGNE OPTIONS

Voor wie houdt van een traditionele maar complete verzorging. Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype zodat ze ook resultaatsgericht is. Hebt u niet veel tijd of wenst u een enkel de essentie van deze verzorging? Kies dan voor de Mini-versie ervan.

RESULTAAT: Naargelang het huidtype worden verschillende producten gebruikt. Na de behandeling is de huid gevoed, gezuiverd, gekalmeerd of gerevitaliseerd. 

VOOR WIE: Voor iedereen, elke verzorging wordt gepersonaliseerd aan het huidtype. 

DUUR:

  • ’30 Mini (reiniging, peeling, serum, masker, dagcrème)
  • ’60 Classic (idem + epilatie, comedonen verwijderen en massage)

Een verzorging die alle vervuiling op de huid wegneemt en diep zuivert tot in de poriën. Omdat niet enkel rijpe huiden onze aandacht verdienen. Jong begonnen is half gewonnen!

RESULTAAT: De gemengde, vette of acné-huid wordt zichtbaar zuiverder en matter. Open poriën verminderen en de huid is egaler en soepel. Deze verzorging werkt bovendien preventief anti-aging! Ook voor gevoelige huid. 

Laat je huid opnieuw stralen!

Wie dit wenst kan zich thuis blijven verzorgen met het aangepaste 3-stappensysteem.

VOOR WIE: Ideaal voor jonge, gemengde of onzuivere huid.

DUUR: ’60

Na jarenlang klinisch onderzoek in samenwerking met de Universiteit van Valencia en onder dermatologisch toezicht lanceerde Germaine de Capuccini een verzorgingslijn voor de gevoelige huid. Deze lijn is 100% compatibel met elk huidtype, zelfs de meest broze.  

Het exclusieve ingrediënt: Skinbiome Repair, een prebiotische en probiotische samenstelling die is ontworpen om de bacteriële flora opnieuw in evenwicht te brengen en de natuurlijke afweersystemen te activeren. 

RESULTAAT: De B-Calm gelaatsverzorging geeft zichtbaar resultaat in 1 behandeling. De huid is duidelijk gekalmeerd en hersteld. Irritatie, roodheid en schilfering verbeteren aanzienlijk.

VOOR WIE: Voor iedereen die kampt met overgevoelige huid die allergisch kan reageren. Kan ook na invasieve behandelingen zoals laser, chemische peelings, esthetische ingrepen,…

DUUR: ’75

ROYAL JELLY

Een geavanceerde behandeling die effectief de cohesie van de opperhuid bevordert door de ‘huidresiliëntie’ te herstellen en door ervoor te zorgen dat de opperhuid gesterkt de dagelijkse uitdagingen van externe invloeden en stress aankan.

Deze cosmetische doelstelling wordt bereikt door de werking van koninginnengelei, een buitengewoon elixir uit de natuur, en het extract van Poria Cocos, een schimmel met buitengewoon heilzame werking voor de huid.

RESULTAAT: De huid wordt diepgaand gevoed, versterkt en gerevitaliseerd. Ze wordt steviger en straalt! 

VOOR WIE: Voor elk huidtype, in het bijzonder voor de vermoeide of gevoelige huid die blootgesteld staat aan externe stressfactoren. Voor iedereen die een zachte maar effectieve behandeling wenst!

DUUR: ’60

Deze verzorging levert vanaf de eerste behandeling een bijdrage aan het herstel van het optimale hydratatieniveau van de huid. De combinatie van hyaluronzuur en Japans bronwater uit een vulkanische bron zal de huid hydrateren, herstellen en beschermen.  

RESULTAAT: Een onmiddellijke, intense en langdurige hydratatie. De huid wordt beschermd tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden. Droogtelijntjes en doffe teint verminderen.

VOOR WIE: Alle leeftijden die last hebben van een gespannen, trekkerig gevoel van de huid. Ideaal bij verandering van seizoen, periodes van extreme stress of tijdens zwangerschap en na de bevalling..

DUUR: ’70

Germaine de Capuccini heeft de verzorgingslijn For Men exclusief gecreëerd voor mannen die zich willen verzorgen met cosmetische producten, aangepast aan de behoeften van de mannenhuid.

Naast de dagelijkse verzorging thuis is het van essentieel belang dat je ook het schoonheidsinstituut bezoekt om je aan deskundige handen toe te vertrouwen.

RESULTAAT: Jouw huid zal haar verloren energie en vitaliteit herwinnen, terwijl tegelijkertijd toxines worden verwijderd en de afweer tegen vervuiling, stress en vrije radicalen versterkt wordt. Bovendien worden bij de toepassingsmethoden handbewegingen gebruikt die geïnspireerd zijn op Shiatsu-technieken, waardoor je momenten van intensieve ontspanning en welbevinden zult beleven! 

VOOR WIE: Voor elke man die er goed wil uitzien, een huidprobleem heeft of eens zalig wil ontstressen.

DUUR: ’60

EXCEL THERAPY O2

Deze professionele verzorging beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering door het afweersysteem van de huid te activeren. Elke dag komen we in contact met UV-straling, blauw licht, vrije radicalen, uitlaatgassen, luchtvervuiling enz… Al deze zaken gaan ons huidverouderingsproces versnellen! De actieve ingrediënten van de award-winnende Excel Therapy O2 herstellen de celfuncties die huidveroudering tegen gaan. 

RESULTAAT: Aangezien de bloedcirculatie wordt gestimuleerd krijg je een mooie glow op je huid. De zuurstofboost zorgt voor een jeugdige uitstraling. De huid is ontgift en beter beschermd tegen de dagelijkse licht/luchtvervuiling.

VOOR WIE: Voor degene die preventief wil werken tegen huidveroudering. Ideaal als je in de stad woont, vaak voor de pc of andere schermen zit of regelmatig in contact komt met luchtvervuiling of onzuivere omgeving.

DUUR: ’75

Deze verzorging ontving de award voor “Best anti-glycatie verzorging” op het Beauty Trade Congres 2015 in Shangai, het belangrijkste medisch-esthetisch en anti-aging congres in China! Het is ook de eerste verzorging waar Germaine de Capuccini het nieuwe gepatenteerde nanopolymeer HLG in gebruikt.

  • Met behulp van de verjongende kracht van vitamine C en Ume-extract, bestrijdt Timexpert Radiance C+ huidveroudering en glycatie door de luminositeit, vitaliteit en stevigheid van de huid intens te herstellen.
  • Vitamine C is een zeer krachtig anti-oxidant tegen huidveroudering! De doeltreffendheid van de pure vitamine C wordt 6 keer versterkt door het gepatenteerde nanopolymeer HLG die zorgt voor een langdurige afgifte van ingrediënten. Vitamine E en ferulinezuur zorgen voor een krachtig anti-aging effect.
  • RESULTAAT: Geeft een intense huidverbetering door de stevigheid, luminositeit en jeugdigheid te herstellen. Deze verzorging laat zelfs de meest doffe en futloze huiden weer stralen als nooit tevoren. Hyperpigmentatie vermindert zodat de teint egaler is en de huidstructuur duidelijk verbetert!
  • VOOR WIE: Voor elk huidtype, in het bijzonder voor hyperpigmentatie of de doffe en futloze huid die de eerste tekenen van veroudering vertoont.
  • DUUR: ’80

Een krachtige anti-aging behandeling op basis van microdermabrasie die donkere vlekken voorkomt en corrigeert. Speciaal gecreëerd voor de huid met hyperpigmentatie als gevolg van leeftijd, UV-straling, genetische factoren, hormonale factoren ed.  

Let op! Na deze behandeling mag u zich niet blootstellen aan de zon!

RESULTAAT: Doffe huid krijgt een instant glow met een rozige, glanzende uitstraling. De huid is duidelijk egaler en pigmentvlekken verlichten. Het pigmentatieproces wordt gereguleerd.

VOOR WIE: In eerste instantie voor mensen met donkere pigmentvlekken maar deze verzorging wordt ook uitgevoerd bij doffe, verstikte huiden. Ideaal als eerste behandeling bij een anti-agingkuur om betere resultaten te verkrijgen.

DUUR: ’80

TIMEXPERT LIFT

Een verzorging die een liftende, verstevigende en hermodellerende werking heeft om te voorkomen dat de huid haar dichtheid verliest.

De Lippo-filling actie stimuleert de uitbreiding van onderhuids vetweefsel waar het gelaat volume verloren heeft. De structuur en elasticiteit van de huid wordt beschermd en versterkt. De Hydro-filling actie geeft een diepe hydratatie aan de rijpere huid, die haar capaciteit om vocht vast te houden verliest.

RESULTAAT: Het gelaat krijgt een betere en zichtbaar stevigere vorm. Rimpels worden opgevuld en je krijgt een glad en strak effect. De contouren worden gelift en de teint wordt helder en stralend. 

VOOR WIE: Voor dames die volumeverlies in gelaat en hals willen bestrijden (slappe huid, uitgezakte contouren, dubbele kin). Ook ideaal als aanvulling na een chirurgische behandeling die net onder het huidoppervlak voor volume zorgt.

DUUR: ’90

Een verzorging met exclusieve Germaine de Capuccini formule en massagetechniek op basis van gelaatscupping gebaseerd op de nieuwste ontdekkingen van weefseltechnologie. Timexpert Rides is dé anti-rimpel expert. Het biedt een effectief alternatief voor invasieve anti-agingbehandelingen in de esthetische geneeskunde. Het is ook een ideale aanvulling op botox-injecties die ervoor zal zorgen dat het effect langer zichtbaar blijft. 

RESULTAAT: De huid ziet er zichtbaar strakker en voller uit. Rimpels vervagen al na 1 behandeling! De huid is superzacht, intens gevoed en straalt opnieuw. Eén van de weinige behadelingen met een waar bottox-effect!  

VOOR WIE: Voor dames die de strijd tegen rimpels willen aangaan, zowel preventief als remediërend. Prachtige resultaten bij zowel statische als dynamische rimpels. Wie wenst kan ook de kuur doen van 3 behandelingen + de producten voor thuisgebruik om een diepgaand en langdurig resultaat te krijgen. 

DUUR:’90 

TIMEXPERT SRNS

Germaine de Capuccini perfectioneert de klassieke strategie van Timexpert SRNS door aan haar anti-agingtechnologie de “Nobelprijswinnaar van de cosmetica” toe te voegen, Zink- Glycine Complex, de kracht van epigentica. Deze behandeling bevat ook Epigenol, een veelbelovend ingrediënt die werkt als een schakelaar: We zetten de door genetische factoren uitgeschakelde genen terug op “ON”.

Het is een geavanceerd en universeel anti-aging programma die antwoord op maat biedt voor de rijpere huid. Het heractiveert de belangrijkste mechanismen van jeugdigheid en keert het verouderingsproces om. Deze behandeling versterkt diepgaand afweersystemen van de huid, het anti-stressvermogen, die zijn uitgeput door oxidatiestress (vervuiling). Door het Hyaluronzuur wordt de huid terug opgevuld en diep gehydrateerd. 

RESULTAAT: De huid is steviger, elastischer en beter gevoed. Het gelaat krijgt een dichtere en vollere huid met een jonger uitzicht als resultaat. Ook rimpels vervagen en de huid oogt egaler. Roodheden worden gekalmeerd. Je straalt opnieuw! 

VOOR WIE: Deze behandeling wordt aangeraden voor rijpere huidtypes die de algemene tekenen van veroudering zoals rimpels, slappe huid, vale teint en droge huid willen vervagen. Zeker ook geschikt voor gevoelige en heel droge huid.

DUUR:’90

De Dermatech Pen is een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 elektrisch aangedreven micronaalden op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren. Tegelijkertijd stimuleert het een betere opname van de actieve bestanddelen.De micropuncties veroorzaken een ontstekingsreactie die de afgifte van groeifactoren activeert en de aanmaak van fibroblasten stimuleert. Als gevolg daarvaan neemt de productie van elastine, collageen I, III en IV en glycosaminoglycanen toe, die een verbetering in de kwaliteit en textuur van de huid genereren. 

Deze topbehandeling kan éénmalig of in een kuur van 4 verzorgingen om de 2 weken. Dit mag ook maandelijks als onderhoudsbehandeling.  

Let op! Na deze behandeling mag u zich niet blootstellen aan de zon en dient u de Synergyage UV/FR Block SPF 50 en Synergyage Intensive Relief te gebruiken.

RESULTAAT: De stevigheid en compactheid van de huid verbeteren aanzienlijk. Rimpels vervagen en de textuur van de huid is egaler. De huid ziet er gezonder en gerevitaliseerd uit met een homogene teint. Microneedling minimaliseert ook de grootte van de poriën. Met andere woorden een globale anti-aging verzorging!

VOOR WIE: Voor 30-plussers die rimpels, verslapping, pigmentvlekken, littekens en grove poriën willen aanpakken.

DUUR: ’90

EXPERTLAB

Geavanceerde en innovatieve behandelingen Expertlab cosmeceuticals zijn het nieuwe tijdperk van medische cosmetica! 

Expertlab is een cosmeceutische productlijn van Germaine de Capuccini. De behandeling gebeurt met deze klinisch geavanceerde producten met formules met hoge concentraties aan actieve bestanddelen. Deze niet-invasieve en pijnloze behandelingen vormen een oplossing voor huidveroudering.

RESULTAAT: De huid is niet enkel diep gezuiverd en gerevitaliseerd maar we zien ook duidelijke resultaten op huidstructuur, rimpels en teint.

VOOR WIE: . Voor iedereen die huidveroudering wil bestrijden op een zachte manier.

DUUR: ’75

Elk van de peelings die deel uitmaakt van het systeem Clinical Peel bevat een nauwkeurige combinatie van complementaire zuren die op synergetische wijze samenwerking om de beste resultaten in elk van de therapieën te bereiken. Deze peelings zorgen voor optimale resultaten met minimale bijwerkingen. Dit assortiment peelings dekt alle behoeftes van elk huidtype.

Let op! Na deze behandeling moet u blootstelling aan de zon vermijden en de Synergyage UV/FR Block SPF 50 en Synergyage Intensive Relief gebruiken.

RESULTAAT: Afhankelijk van de huidproblemen wordt de peelingcombinatie aangepast met diverse resultaten als gevolg. De huid is beter doorbloed, de teint heldert op en hyperpigmentatie vermindert. Globale anti-aging op rimpels of huidverslapping. Ook littekens van acné of verwijde poriën verminderen.

VOOR WIE: Wordt aangeraden bij huidveroudering door zonlicht, ongelijke teint of hyperpigmentatie, rimpels, slappe huid, doffe huid, littekens van acné of open poriën, rokershuid en dikke huiden. 

DUUR:

  • ’45 (zonder masker)
  • ’60 (inclusief masker)

Een chemische peeling bestaat uit een gecontroleerd agressieve behandeling van het huidoppervlak met een chemisch zuur om de huid te exfoliëren en oude cellen, die beschadigd of dood zijn, los te maken. Deze worden vervangen door een nieuwe geregenereerde huid, die glad en zacht is en minder oneffenheden en rimpels heeft. Een essentiële behandeling wanneer het om schoonheid gaat!

AOX System neutraliseert de werking van vrije radicalen die in de huid ontstaan zijn door de effecten van de zin, klimaat of vervuiling. Samen met het regenererende effect van AOX System stimuleert deze antioxiderende werking de aanmaak van collageen en elastine en wordt de huid gehydrateerd en vernieuwd om het verouderingsproces af te remmen.

RESULTAAT: Het resultaat is een spectaculaire verbetering van rimpels, slappe huid, vlekken, open poriën en een niet-uniforme teint. De huid wordt gerevitaliseerd en vernieuwd: ze ziet er jonger, zachter en stralender uit.

VOOR WIE: AOX System is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor personen die  last hebben van rimpels, expressielijntjes, niet-uniforme teint of hyperpigmentatie, oneffen huidstructuur, vale of doffe teint en andere imperfecties in het algemeen.

DUUR: ’60

Deze behandeling kan éénmalig of in een kuur van vier opeenvolgende behandelingen op vier weken, 1x/week. 

Back to top