Meteen naar de inhoud


Mooie, sprekende wenkbrauwen geven je gelaat expressie en uitstraling. Heb je last van te lichte haarkleur, grijzende wenkbrauwen of te dunnen haargroei? Dan kan ik je een twee oplossingen bieden!

Wenkbrauw kleuring

Zijn je wenkbrauwhaartjes te bleek of beginnen ze grijs te worden? Dan is verven met Supercillium Dye de beste keuze!

Deze verf zorgt voor een intenser effect dan klassieke wimper/wenkbrauwverf.  De gelstructuur zorgt ervoor dat de kleur een beter, krachtiger en langduriger resultaat geeft. De Hybride Dye kan voor elk huidtype gebruikt worden en geeft de wenkbrauwen een voller effect. Bovendien kleur je de huid tussen de haartjes ook mee (blijft ongeveer 1 week). Ook wimpers kleuren donkerder en krijgen een meer dramatische look dan klassieke wimperverf. De verf blijft ongeveer 4 tot 5 weken op de haartjes.

Deze kleuring kan gecombineerd worden met een gelaatsverzorging waar eventueel al epilatie van de wenkbrauwen is inbegrepen. Daarom kan je kiezen tussen enkel kleuren (als supplement bij verzorging) of kleuren met epilatie als je het apart inplant. Ook de optie met browmapping is beschikbaar.

Loungespa Brows wenkbrauw

Hennabrows

Heb je geen mooie wenkbrauwvorm, staan de haartjes te dun of te ver uit elkaar, ben je het beu om ze elke dat bij te tekenen? Dan is de Supercillium Henna iets voor jou!

Bij Hennabrows worden zowel de huid als de haren gekleurd. Door de huid mee te kleuren krijg je een voller, strakker effect in het gelaat. De Supercilium Brow Henna is gemaakt van de beste Indiase henna en nauwkeurig geselecteerde pigmenten. Deze kleurstof is gebaseerd op de laatste innovaties op het gebied van haarkleuring. Dankzij een zorgvuldige selectie van pigmenten laat hij geen rode gloed achter op huid of haar. Henna wordt al duizenden jaren gebruikt om kleur op de huid over te brengen, waardoor een verfijnd tatoeage-effect ontstaat. Afhankelijk van de vernieuwing van je huidcellen blijft de kleur 2 weken zichtbaar op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes als je alle stapjes correct volgt met de juiste producten. (Vraag zeker achter het gratis stappenplannetje!)

In deze behandeling zijn de browmapping en epilatie altijd inbegrepen. Hennabrows mogen niet gecombineerd worden met een gelaatsverzorging dezelfde dag. Als je beide wilt laten doen, plan dan eerst je gelaatsverzorging en een paar dagen later de hennabrows.

Loungespa wenkbrauwen voor
Loungespa wenkbrauw tijdens
Loungespa wenkbrauw na

Nazorg

Wil je optimaal van je hennabrows genieten? Volg dan deze tips goed op!

  • > De eerste 24u gebruik je beter geen make-up.
  • > Vermijd de eerste 48u contact met wateren gebruik geen producten op en rond de wenkbrauwen. Vermijd ook de zon(nebank).
  • > Raak je wenkbrauwen zo weinig mogelijk aan.
  • > Gebruik geen producten op oliebasis. Olie lost de kleuring op waardoor je behandeling minder lang zal houden. Ook het gebruik van een gelaatsscrub zal het resultaat sneller doen vervagen.
  • > De behandeling mag ten vroegste na 6 weken herhaald worden.
  • > Het resultaat blijft 5 à 14 dagen op de huid, 6 tot 8 weken op de haartjes.

Veel gestelde vragen

  • > Wat is browmapping?

Bij een browmapping worden de wenkbrauwen volledig uitgemeten met een touw om de perfecte vorm te verkrijgen. Zijn je wenkbrauwen volledig uit vorm of wil je ze kleuren? Dan is dit zeker een aan te raden stap. Zo gaan we perfect symmetrische brows gaan creëren.

  • > Ik ben erg allergisch, hoe weet ik of ik hier niet op zal reageren?

Als je erg gevoelige huid hebt dan is het aan te raden om een patchtest te doen. Ik zet dan een stipje kleuring de binnenkant van je elleboog. Heb je de dag nadien nog steeds niks van reactie, dan kan je met een gerust hart een afspraak maken.

  • > Hoe bepaal je de kleur?

Ik bespreek uiteraard met jou wat je wensen zijn. Daarnaast hou ik rekening met de kleur van je haar, huid en ogen. Er zijn 6 verschillende kleuren maar we kunnen hier ook mee mengen. We kunnen dus diverse tinten bereiken. Ik sla dit altijd op in je persoonlijke klantenfiche zodat ik dit bij vervolgafspraken kan raadplegen en aanpassen indien nodig.

  • > Zijn hennabrows een goed alternatief voor SPMU zoals microblading en powderbrows?

Neen. Henna kleurt wel de huid mee maar doordat je constant dode huidcellen verliest is dit al verdwenen na twee weken. Dan blijft enkel nog de kleur op de haartjes over voor enkele weken. Als je een constant voller resultaat of gemaquilleerde look wenst, dan is SPMU een beter alternatief. We mogen ook niet om te twee weken de hennabrows opnieuw plaatsen, er moet minstens 6 weken tussen zitten. Hebt u bijna geen wenkbrauwen meer dan is SPMU ook de betere oplossing.